Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  WhatsAppBord.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van WhatsAppBord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. WhatsApp buurtpreventie
 3. WhatsApp actiepakketten
sorteer op

WhatsApp actiepakketten

Speciale WhatsApp buurtpreventie actiepakketten kopen?


WhatsApp buurtpreventie pakketten bestaande uit WhatsApp buurtpreventie borden en stickers. Pakketkorting bij aanschaf van 10 WhatsApp Buurtpreventie Borden. 

Meer productcategorieën:

Informatie: WhatsApp actiepakketten

Duurzame reflecterend aluminium Whatsapp preventie bord. Herkenbaar pictogram Whatsapp buurtpreventie voor een veilige buurt. De borden zijn standaard voorzien van anti-graffiti laminaat. 

informatie over de fabricage van de borden 

Buitenlandse WhatsApp buurtpreventie borden

Ook in het buitenland worden de WhatsApp buurtpreventie borden steeds populairder. Wij hebben al de Duitse en Zweedse WhatsApp buurtpreventieborden in ons assortiment. Heb je WhatsApp buurtpreventie borden nodig in een ander taal? Neem dan contact met ons op.