Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  WhatsAppBord.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van WhatsAppBord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. WhatsApp buurtpreventie
 3. WhatsApp borden
sorteer op

WhatsApp borden

Whatsapp buurtpreventie borden Kopen? 


Whatsapp buurtpreventie bord gemeente, wijk of straat. Reflecterende duurzame aluminium borden met het herkenbare pictogram whatsapp buurtprevetie. Mogelijkheid om gemeente, wijk of straatnaam te vermelden op het whatsapp preventie bord.

Meer productcategorieën:

Informatie: WhatsApp borden

Duurzame reflecterend aluminium Whatsapp preventie bord. Herkenbaar pictogram Whatsapp buurtpreventie voor een veilige buurt. De borden zijn standaard voorzien van anti-graffiti laminaat. 

informatie over de fabricage van de borden 

Grotere aantallen Whatsapp buurtpreventie bord nodig?

Bij de Whatsapp buurtpreventie borden gemeente tonen wij staffelprijzen van 10, 25 en 50 stuks. Heb je grotere aantallen Whatsapp buurtpreventie borden nodig voor bijvoorbeeld je gemeente, wijk of straat. Stuur ons dan een bericht via het contactformulier onderdaan de productpagina van het gewenste product en wij maken een passende offerte voor je. 

Het contactformulier vindt je onderaan de productpagina bij het tabblad ‘Stel je vraag’.
Of vul ons algemene contactformulier in.