Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  WhatsAppBord.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van WhatsAppBord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

WhatsApp Buurtpreventie

WhatsApp Buurtpreventie is een burgerinitiatief om samen te werken aan een veilige woon- en leefomgeving. Een WhatsApp buurtpreventie groep kun je opzetten door samen met buurtbewoners een WhatsApp-groep te starten. Op die manier kun je samen de kans op een misdrijf verkleinen en de persoon die zich verdacht gedraagt laten weten dat hij of zij gezien is. Dit zijn bij voorkeur situaties waarbij 112 gebeld wordt, zoals babbeltrucs, woninginbraken, pogingen tot woninginbraak of woningovervallen.

meer informatie...

Een bord op maat

Ontwerp WhatsApp in de SignEditor™Zie je bij een product dit icoon staan dan kun je zelf de opdruk, kleur, afmeting en afwerking van jouw WhatsAppbord. Zo kun je jouw WhatsApp bord ontwerpen en personaliseren met je eigen bedrijfs-, straat- of wijknaam. 

Extreem duurzaam

WhatsAppBord.nl produceert (tenzij anders vermeld) aluminium borden met een dubbel omgezette rand


De basis van elk bord is aluminium coil coated plaatmateriaal van 2mm dik, welke aan alle zijden 2x omgezet wordt. De hoeken worden vervolgens afgeperst zodat er een uiterst stevig en duurzaam bordmodel ontstaat. 

meer informatie...